Starlex VerkkokauppaOriginal S.W.A.T Jalkineet

Original S.W.A.T Jalkineet
Original S.W.A.T -jalkineet:
”Taktisella suorituskyvyllä on väliä.” Meille tämä on enemmän kuin vain motto. Se on tinkimätön perusarvomme jokaisen valmistamamme jalkineen kohdalla. Tiedämme että varusteissasi vaadit usein eniten juuri kengiltäsi. Otamme mielellämme haasteen vastaan ja vertaamme kenkiämme rinta-rinnan minkä tahansa muun merkin kanssa ja näytämme sinulle, että me olemme johtajia suorituskyvyssä, kestävyydessä ja laadussa. Kenkiemme tarkoitus on parantaa asiakkaidemme suorituskykyä, mukavuutta ja turvallisuutta valmistamalla maailman parhaat taktiset jalkineet.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Original S.W.A.T Tactical Side Zip 131201

 

Original S.W.A.T Tactical Side Zip 131201 | lisätiedot
Ominaisuudet - Liukastumisen esto märällä tai öljyllä. Pitää otteensa myös maalatuilla pinnoilla. Ylittää ASTM F489-96 testistandardit, pohja ei jätä jälkiä lattiaan - Sähkösuojattu ASTM F2412-11 ja F2413-11 - Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän - Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä - Texon-tukikerros, joka auttaa tasapainon säilyttämisessä. Nylonvahviste - Kiillotettava nahkainen varvasosa, joka lisää kengän kestävyyttä ja käyttömukavuutta - 1200 "denier nylon" -keskiosa lisäämään kengän yleiskestävyyttä - Joustava kantapään tuki - Termoplastiset kantapää- ja varvaselementit, jotka nopeuttavat jalan sopeutumista jalkineeseen - Pehmustetut kengän kieli ja kaulus - Irrotettavat erikoisvalmistetut EVA orthoric PORON® pehmustepohjalliset, jotka ovat vielä AEGIS-käsiteltyjä - Kosteutta hylkivä AEGIS-antimikrobi -päällyste - Hengittää ja siirtää aktiivisesti kuumaa ilmaa ulos jalkineesta - Erikoisvalistettu SWAT YKK Velcro® -vetoketju, joka on helppo, nopea ja varma sulkea ja avata - Käsitelty pinta hylkii kulumista ja likaa - Todella kevyt. Parin keskipaino vain 1,1kg - Pohja ei kovetu tai muutu liukkaaksi pakkasella.

 

149.90 €
159.90 €


Original S.W.A.T Tactical Waterproof 132001

 

Original S.W.A.T Tactical Waterproof 132001 | lisätiedot
Ominaisuudet - Liukastumisen ja öljyn estävä ulkokuori, joka pitää otteensa myös märillä tai maalatuilla pinnoilla. Ylittää ASTM F489-96 testistandardit, ei jätä jälkiä - Sähkösuojattu ASTM F2412-11 ja F2413-11 - Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän - Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä - Texon-tukikerros, joka auttaa tasapainon säilyttämisessä. Nylonvahviste - Kiillotettava nahkainen varvasosa, joka lisää kengän kestävyyttä ja käyttömukavuutta - 1200 "denier nylon" -keskiosa lisäämään kengän yleiskestävyyttä - Joustava kantapään tuki - Termoplastiset kantapää- ja varvaselementit, jotka nopeuttavat jalan sopeutumista jalkineeseen - Pehmustetut kengän kieli ja kaulus - Irrotettavat erikoisvalmistetut EVA orthoric PORON® pehmustepohjalliset, jotka ovat vielä AEGIS-käsiteltyjä - Kosteutta hylkivä AEGIS-antimikrobi -päällyste - Hengittää ja siirtää aktiivisesti kuumaa ilmaa ulos jalkineesta - Käsitelty pinta hylkii kulumista ja likaa - Vesitiivis ja hengittävä pinta, joka suojaa myös verilähtöisiä patogeeneja vastaan - Todella kevyt. Parin keskipaino vain 1,2kg - Pohja ei kovetu tai muutu liukkaaksi pakkasella.

 

173.90 €
189.90 €


Original S.W.A.T.Chase Tactical Waterproof, 49

 

Original S.W.A.T.Chase Tactical Waterproof, 49 | lisätiedot
Chase Tactical Waterproof, 49
Tämä kokonahkainen jalkine on valmistettu toimimaan ensiluokkaisesti mitä kovimmissa olosuhteissa. Todistetusti liukumattoman Chase-ulkopohjan ja vedenkestävän rakenteen ansiosta voit käyttää näitä taktisia jalkineita kaikissa tilanteissa ja keskittyä täysillä meneillä olevaan tehtävään.

Ominaisuudet
- Liukastumisen ja öljyn estävä ulkokuori, joka pitää otteensa myös märillä tai maalatuilla pinnoilla. Ylittää ASTM F489-96 testistandardit, ei jätä jälkiä
- Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän
- Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä
- Texon-tukikerros, joka auttaa tasapainon säilyttämisessä. Nylonvahviste
- Kiillotettava nahkainen varvasosa, joka lisää kengän kestävyyttä ja käyttömukavuutta
- 1200 "denier nylon" -keskiosa lisäämään kengän yleiskestävyyttä
- Joustava kantapään tuki

 

179.90 €
195.90 €


Original S.W.A.T Classic Safety Toe Side Zip 116001

 

Original S.W.A.T Classic Safety Toe Side Zip 116001 | lisätiedot
Tuoteseloste: Ominaisuudet - Sähkövirtasuoja ASTM F2412-11 ja F2413-11 standardit. LENZI-suoja pohjassa teräviä esineitä, kuten nauloja ja ruiskuja varten. Komposiittiturvakärki (ylittää standardit ASTM F2413-11, CSA ja EN 200 joulea) - Liukastumisen ja öljyn estävä kumipohja, jossa tarttumapinnat tikkaille. Ylittää ASTM F489-96 standardit. Ei jätä jälkiä - Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän - Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä. Teräsvahviste - Texon-tukikerros, joka auttaa tasapainon säilyttämisessä - Kiillotettava nahkainen varvasosa, joka lisää kengän kestävyyttä ja käyttömukavuutta - Joustava kantapään tuki - Kengän yläprofiili ballistista nylonia - Termoplastiset kantapää- ja varvaselementit, jotka nopeuttavat jalan sopeutumista jalkineeseen - Pehmustetut kengän kieli ja kaulus - SWAT YKK Velcro® vetoketju, joka on nopea ja varma sulkea ja avata - Irrotettavat EVA orthotic -pohjalliset, joissa on myös AEGIS-suojaus mikrobeja vastaan - Kosteutta hylkivä pinta - Todella kevyt. Parin keskipaino vain 1,6kg - Pohja ei kovetu tai muutu liukkaaksi pakkasella.

 

149.90 €
169.90 €


Original S.W.A.T Metro Waterproof Safetytoe Sidezip 129101

 

Original S.W.A.T Metro Waterproof Safetytoe Sidezip 129101 | lisätiedot
Tuoteseloste: Ominaisuudet. Lentokenttäystävällinen. - Sähkövirtasuoja ASTM F2412-11 ja F2413-11 standardit. Komposiittiturvakärki (ylittää standardit ASTM F2413-11, CSA ja EN 200 joulea) - Liukastumisen veteen tai öljyyn estävä kumipohja, jossa tarttumapinnat tikkaille. Ylittää ASTM F489-96 standardit. Ei jätä jälkiä lattiaan - Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän - Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä. Nylon-vahviste - Texon-tukikerros, joka auttaa tasapainon säilyttämisessä - Kiillotettava nahkainen varvasosa, joka lisää kengän kestävyyttä ja käyttömukavuutta - Joustava kantapään tuki - Kengän yläprofiili ballistista nylonia - Termoplastiset kantapää- ja varvaselementit, jotka nopeuttavat jalan sopeutumista jalkineeseen - Pehmustetut kengän kieli ja kaulus - SWAT YKK Velcro® vetoketju, joka on nopea ja varma sulkea ja avata - Irrotettavat EVA orthotic -pohjalliset, joissa on myös AEGIS-suojaus mikrobeja vastaan - Vesitiivis kalvo, joka suojaa myös verilähtöisiä patogeenejä vastaan - Todella kevyt. Parin keskipaino vain 1,4kg - Pohja ei kovetu tai muutu liukkaaksi pakkasella.

 

181.90 €
195.90 €


Original S.W.A.T All Leathertactical Waterproof Talvimalli /Winter Model 123401

 

Original S.W.A.T All Leathertactical Waterproof Talvimalli /Winter Model 123401 | lisätiedot
Tuoteseloste: Ominaisuudet - Vaimennettua kumia, jossa tarttumapinnat tikkaille. Ei jätä jälkiä lattiaan (ASTM F489-96) - Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän - Ilmatyyny kantapäässä pehmentämään askelta - Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä. Nylonvahviste - Texon-tukikerros, joka auttaa tasapainon säilyttämisessä - Kiillotettava nahkainen varvasosa, joka lisää kengän kestävyyttä ja käyttömukavuutta - Joustava kantapään tuki - Kokonaan nahkaa - Termoplastiset kantapää- ja varvaselementit, jotka nopeuttavat jalan sopeutumista jalkineeseen - Pehmustetut kengän kieli ja kaulus - Vesitiivis ja suojattu verilähtöisiä patogeeneja vastaan - Kustomoitu 100% YKK-vetoketju Velcro®-suojalla - 200 grammaa Thinsulaten lämpöeristettä sisällä - Todella kevyt. Parin keskipaino vain 1,3kg - Pohja ei kovetu tai muutu liukkaaksi pakkasella.

EAN-koodi: 0805619160202

 

183.90 €
195.90 €


Original S.W.A.T Force Tactical Waterproof 152031

 

Original S.W.A.T Force Tactical Waterproof 152031 | lisätiedot
Ominaisuudet - Vaimennettua kumia, jossa tarttumapinnat tikkaille. Ei jätä jälkiä lattiaan - Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän - Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä. Teräsvahviste - Texon-tukikerros, joka auttaa tasapainon säilyttämisessä - Kiillotettava nahkainen varvasosa, joka lisää kengän kestävyyttä ja käyttömukavuutta - Joustava kantapään tuki - Kengän yläprofiili 1000-denier nylonia - Vesitiivis kalvo - AEGIS-antibakteerisuoja ja suoja verilähtöisiä patogeeneja vastaan - Termoplastiset kantapää- ja varvaselementit, jotka nopeuttavat jalan sopeutumista jalkineeseen - Pehmustetut kengän kieli ja kaulus - Tasaisen pohjan ansiosta jalkineilla on todella miellyttävä kuljettaa ajoneuvoa - Täyttää EN 20347 standardin - SRC-mitattu erinomainen liukastumisen esto - Todella kevyt. Parin keskipaino vain 1,2kg - Pohja ei kovetu tai muutu liukkaaksi pakkasella.

 

139.90 €
149.90 €


Original S.W.A.T Force Tactical Side Zip 155231

 

Original S.W.A.T Force Tactical Side Zip 155231 | lisätiedot
Tuoteseloste: Ominaisuudet - Vaimennettua kumia, jossa tarttumapinnat tikkaille. Ei jätä jälkiä lattiaan - Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän - Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä. Teräsvahviste - Texon-tukikerros, joka auttaa tasapainon säilyttämisessä - Kiillotettava nahkainen varvasosa, joka lisää kengän kestävyyttä ja käyttömukavuutta - Joustava kantapään tuki - Kengän yläprofiili 1000-denier nylonia - 100% YKK-vetoketju, jonka avulla kengän saa nopeasti jalkaan ja pois jalasta - AEGIS-antimikrobisuoja - Kosteutta hylkivä pinta ja ompeleet - Termoplastiset kantapää- ja varvaselementit, jotka nopeuttavat jalan sopeutumista jalkineeseen - Pehmustetut kengän kieli ja kaulus - Täyttää EN 20347 standardin - SRC-mitattu erinomainen liukastumisen esto - Tasaisen pohjan ansiosta jalkineilla on todella miellyttävä kuljettaa ajoneuvoa - Todella kevyt. Parin keskipaino vain 1,2kg - Pohja ei kovetu tai muutu liukkaaksi pakkasella.

 

129.90 €
139.90 €


Original S.W.A.T Valettu Pohjallinen-Action

 

Original S.W.A.T Valettu Pohjallinen-Action | lisätiedot
Valettu Pohjallinen - Action

Tuoteseloste: Valetut pohjalliset, jotka lisäävät jalkineen iskunkestävyyttä sekä kävelyn ja juoksun mukavuutta.

EAN-koodi: 8056194715758

 

26.90 €
32.90 €


Original S.W.A.T  H.a.w.k. Side Zip 165231

 

Original S.W.A.T H.a.w.k. Side Zip 165231 | lisätiedot
High Agility Weight Kinetics (H.A.W.K.) Uuden sukupolven taktinen jalkine. Se on todella kevyt ja atleettinen (parin keskipaino vain 880 grammaa). Kehittynein taktinen jalkine, jossa on paljon suorituskykyä parantavia ominaisuuksia. Ominaisuuksien integroinnissa on otettu koko ajan huomioon se, etteivät ne vaikuta kengän perusominaisuuksiin ja kestävyyteen. Erittäin hyvin liukastumista estävä pohja (Jamesin liukastumistestin tulos 1,12/1,05 vertailukohta standardille on 0,7/0,4). H.A.W.K.:ssa on valmistajan itse kehittämä uusi Flex-Lite-tukijärjestelmä, joka tarjoaa markkinoiden parhaan suorituskyvyn painoon verrattuna. - Liukastumisen esto märällä tai öljyllä. Pitää otteensa myös maalatuilla pinnoilla. Ylittää ASTM F489-96 testistandardit, pohja ei jätä jälkiä lattiaan - Täyttää EN 20347 standardin työkengille ja liukastumisenestolle vedessä ja öljyssä - Flex-Lite-tukijärjestelmä - Erityisesti tälle mallille kehitetty lentokenttäystävällinen Flex-Lite-valettu nylon-vahviste. - Tikatut varvas- ja kantapääelementit, jotka takaavat kengälle pitkän iän - Erikoismuottiin valmistettu phylontäyte kengän pohjassa, joka on erittäin kevyt, tukeva ja miellyttävä -

 

163.90 €
179.00 €


Original S.W.A.T  H.a.w.k. Side Zip Wateproof 165431

 

Original S.W.A.T H.a.w.k. Side Zip Wateproof 165431 | lisätiedot
High Agility Weight Kinetics (H.A.W.K.) Uuden sukupolven taktinen jalkine. Se on todella kevyt ja atleettinen (parin keskipaino vain 880 grammaa). Kehittynein taktinen jalkine, jossa on paljon suorituskykyä parantavia ominaisuuksia. Ominaisuuksien integroinnissa on otettu koko ajan huomioon se, etteivät ne vaikuta kengän perusominaisuuksiin ja kestävyyteen. Erittäin hyvin liukastumista estävä pohja (Jamesin liukastumistestin tulos 1,12/1,05 vertailukohta standardille on 0,7/0,4). H.A.W.K.:ssa on valmistajan itse kehittämä uusi Flex-Lite-tukijärjestelmä, joka tarjoaa markkinoiden parhaan suorituskyvyn painoon verrattuna. - Liukastumisen esto märällä tai öljyllä. Pitää otteensa myös maalatuilla pinnoilla. Ylittää ASTM F489-96 testistandardit, pohja ei jätä jälkiä lattiaan - Täyttää EN 20347 standardin työkengille ja liukastumisenestolle vedessä ja öljyssä - Flex-Lite-tukijärjestelmä - Erityisesti tälle mallille kehitetty lentokenttäystävällinen Flex-Lite-valettu nylon-vahviste.

 

183.00 €
199.90 €
 

Original S.W.A.T.-kenkäplankki | lisätiedot
Sään kestävä Original S.W.A.T.-kenkäplankki!

 

4.90 €
6.90 €


Original S.W.A.T.-lippalakki

 

Original S.W.A.T.-lippalakki | lisätiedot
Original S.W.A.T.-lippalakki
Maailman hienoin taktinen lippalakki AFH (Advanced Field Hat). Komeassa maastokuvioidussa lippiksessä on etupuolella tarrapaikka, johon voit kiinnittää haluamasi tarran. Blend in Stand Out!

 

24.90 €


 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2020-04-07 16:40:17