Starlex VerkkokauppaLeatherman

Leatherman
LEATHERMAN KOHTA 35 VUOTTA! – Legenda on syntynyt. Yli Kolmekymmentä vuotta Leatherman on kehittänyt ja valmistanut maailman parhaimpiin kuuluvia monitoimityökaluja.Timothy Leatherman kehitti ja patentoi ensimmäisen monitoimityökalunsa prototyypin 1980. PST (Pocket Survival Tool) tuli ensimmäisenä Leatherman-työkaluna markkinoille 1983. Kaikki leatherman työkalut saatavana nahka/nylon tai nylon kotelossa!Takuuhuolto Leatherman®-monitoimityökalut Made in USA Mikäli 25 vuoden kuluessa ostopäivästä havaitset Leatherman®-työkalussasi joko materiaali- tai valmistusvirheen, palauta pelkkä työkalu ilman koteloa takuukortin kanssa Nordic Trail Oy:lle,niin saat uuden työkalun takuuna. Tämä takuu ei koske työkalun väärinkäyttöä, siitä seuraavia vikoja, Tool Adapter:in vaihtokärkiä, kotelon tai värin kulumista. Suosittelemme, että vaihdat työkalun kotelon tarvittaessa. TUTUSTU KAUPASSAMME! Huolto/Takuu: Takuukorjaukseen tulevat tuotteet pyrimme korjaamaan samana päivänä kun se saapuu takuuhuoltoomme. Seuraavana päivänä tarkistamme korjatun tuotteen toimivuuden ja lähetämme tuotteen takaisin asiakkaalle. Takuuhuollon osoite: Nordic Trail Oy PL 2227 96201 ROVANIEMI

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Leatherman 2017 Limited Edition Rannekello

 

Leatherman 2017 Limited Edition Rannekello | lisätiedot
Sveitsissä valmistettu, laadukas Leatherman kello on lahja, jota saaja varmasti arvostaa. Kelloja on valmistettu Suomeen rajoitettu, numeroitu erä, 40 kpl / väri.

Värit:Ruskea Ja Musta
Mainitse väri tilauksen lisätiedoissa.

 

369.90 €
395.00 €


Leatherman Tread Tempo Stainless Uutuus!

 

Leatherman Tread Tempo Stainless Uutuus! | lisätiedot
Heti toimitukseen.
Tread Tempossa yhdistyvät tyylikkäästi 30 työkalua ja laadukas Sveitsissä valmistettu kello. Tread Tempo suoriutuu vaivatta pienistä korjausoperaatioista niin kotona kuin matkustettaessakin, missä maailman kolkassa tahansa.

 

479.90 €
499.00 €


Leatherman Tread LT Stainless Uutuus!

 

Leatherman Tread LT Stainless Uutuus! | lisätiedot
Leatherman Tread LT on tyylikäs, perinteistä Tread -ranneketta kapeampi monitoimiranneke jolla hoituvat pienet korjausoperaatiot niin kotona kuin reissussakin. Tread LT on valmistettu 17-4 ruostumattomasta teräksestä ja se sisältää 29 erilaista ominaisuutta.

 

218.90 €
229.00 €


Leatherman Tread LT Black,Uutuus!

 

Leatherman Tread LT Black,Uutuus! | lisätiedot
Uunituore Uutuus!

Leatherman Tread LT on tyylikäs, perinteistä Tread -ranneketta kapeampi monitoimiranneke jolla hoituvat pienet korjausoperaatiot niin kotona kuin reissussakin. Tread LT on valmistettu 17-4 ruostumattomasta teräksestä ja se sisältää 29 erilaista ominaisuutta.

 

218.90 €
229.00 €
 

Leatherman TREAD metric Killoitettu teräs! | lisätiedot
Leatherman Tread Metric -ranneke on suunniteltu nyt eurooppalaiseen käteen millimetrimitoilla. Tread Metric -rannekkeesta löytyy mm. Torx-avainsarja (T20, T25, T27, T30), sekä millimetrimitoitetut kiintolenkki- ja kuusiokoloavaimet.

Kaiken kaikkiaan 29 erilaista työkalua sisältävä Leatherman Tread kulkee mukana kaikkialla, ranneketjun tavoin. Käyttäjä voi järjestää linkkejä haluamallaan tavalla. Rannekkeen sopivuutta voidaan muokata vapaasti poistamalla tai lisäämällä linkkejä. Tread on valmistettu kulutuksen kestävästä 17-4 ruostumattomasta teräksestä, joka on tunnettu erittäin hyvästä korroosionkestävyydestä.

Tread on loistava lahjaidea.

 

185.90 €
199.00 €


Leatherman TREAD metric Black DLC!

 

Leatherman TREAD metric Black DLC! | lisätiedot
Leatherman Tread Metric -ranneke on suunniteltu nyt eurooppalaiseen käteen millimetrimitoilla. Tread Metric -rannekkeesta löytyy mm. Torx-avainsarja (T20, T25, T27, T30), sekä millimetrimitoitetut kiintolenkki- ja kuusiokoloavaimet.

Kaiken kaikkiaan 29 erilaista työkalua sisältävä Leatherman Tread kulkee mukana kaikkialla, ranneketjun tavoin. Käyttäjä voi järjestää linkkejä haluamallaan tavalla. Rannekkeen sopivuutta voidaan muokata vapaasti poistamalla tai lisäämällä linkkejä. Tread on valmistettu kulutuksen kestävästä 17-4 ruostumattomasta teräksestä, joka on tunnettu erittäin hyvästä korroosionkestävyydestä.

Tread on loistava lahjaidea.

 

217.90 €
229.00 €


LEATHERMAN WAVE JA LEDLENSER H6R Lahjapakkaus

 

LEATHERMAN WAVE JA LEDLENSER H6R Lahjapakkaus | lisätiedot
LEATHERMAN WAVE JA LEDLENSER H6R

Leatherman Wave -malli, jonka kaikki tuntevat. Laadukkaat ominaisuudet ovat nostaneet sen kestosuosikiksi. Vahvat pihdit, helposti avautuvat ulkoterät, joita täydentävät lukuisat työkalun sisäpuolelta avautuvat työkalut. Kiinteä adapteri, johon saatavalla vaihtokärkisarjalla käyttömahdollisuudet laajenevat entisestään.

Ledlenser H6R -ladattava otsavalaisin on pieni ja tehokas valaisin harrastuksiin ja työhön.


Pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen.

 

196.90 €
210.00 €


LEATHERMAN REV JA LEDLENSER T2 Lahjapakkaus

 

LEATHERMAN REV JA LEDLENSER T2 Lahjapakkaus | lisätiedot
LEATHERMAN REV JA LEDLENSER T2

Leatherman Rev on perusvarma työkalu, joka kulkee mukavasti mukana. Revissa on 13 tarpeellista työkalua, joissa riittää ominaisuuksia eri käyttötarkoituksiin.

Ergonomisesti muotoiltujen kahvojen avulla saat myös pihteihin helposti puristusvoimaa, eli tämä Leatherman sopii hyvin myös käteville naisille.

Tehokas, yksinkertainen ja äärimmäisen helppokäyttöinen Ledlenser T2, soveltuu hyvin kodin yleisvalaisimeksi. Tämä tehokas uutuus sopii kaikkeen työhön ja vapaa-aikaan. Valoteholtaan 240 lumenin valaisimen roiskevesisuojaus on IPX4.

Pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen.

 

88.90 €
94.00 €


LEATHERMAN WINGMAN JA LEDLENSER T2 Lahjapakkaus

 

LEATHERMAN WINGMAN JA LEDLENSER T2 Lahjapakkaus | lisätiedot
LEATHERMAN WINGMAN JA LEDLENSER T2

Wingman on hyödyllinen seuralainen seikkailuihin, se kulkee kevyesti matkassa tässä setissä mukana tulevassa vyökotelossa. Jousiavusteiset pihdit ja 13 työkalua.

Ledlenser T2 valaisin on tehokas ja helppokäyttöinen ylesivalaisin niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

 

111.90 €
119.00 €
 

Leatherman Charge Damascus Monitoimityökalu | lisätiedot
CHARGE DAMASCUS Special:

Monitoimityökalu joka kestää katseita, unohtamatta sen monipuolisuutta. Damaskiteräs kahvat, tuovat tyyliä tähän jokapojan unelmaan! Sopii erityisen lahjaksi.

Damaskiteräs on juovikas teräslaji. Sen valmistustekniikka on yli 1000 vuotta vanha, sitä kutsutaan myös ahjohitsaukseksi.

Toimitetaan upeassa puulaatikossa

 

1125.90 €
1250.00 €
 

Leatherman Charge IronWood Mnitoimityökalu | lisätiedot
CHARGE IRONWOOD Special:

Näyttävän puukahvaisen Chargen metalliosat ovat mustat.

Monitoimityökalujen raskasta sarjaa unohtamatta näyttävyyttä ja monipuolisuutta. Kovapuu kahvat, tuovat tyyliä tuotteeseen! Sopii mainiosti jokapäiväiseen käyttöön, näyttävän näköisen "puukahvaisen Chargen" otat mieluusti käteen.

Toimitetaan upeassa puisessa pakkauksessa.

 

769.90 €
849.00 €


Leatherman SKELETOOL MIDAS Gold

 

Leatherman SKELETOOL MIDAS Gold | lisätiedot
Raikkaasti muotoiltu Skeletool silattiin kullalla: "Siinä on monipuolisesti ominaisuuksia, ja kaikki pakattuna kätevään kokoon."

Ota monitoimityökalu käteesi ja tutustu siihen – huomaat että tavoitteessa on onnistuttu! Kullattu Leatherman Skeletoolin on loistava lahja tai muistoesine retkeilijälle, jolla on jo vähän kaikkea.

Toimitetaan näyttävässä puulaatikossa.

 

269.90 €
299.00 €
 

Leatherman Signal Survival Monitoimityökalu A/339 Uutuus! | lisätiedot
Selviytymis Leatherman UUTUUS!

Leatherman SIGNAL™

*Pihdit
*154CM katkaisu pihdit(Vaihdettavat terät)
*Johdonkuoria
*420C Comboterä
*Saha
*Vasara
*Koverrin
*Purkinavaaja
*Pullonavaaja
*1/4 Hex
*Ristipää Kärki
*1/4 Mutterinavaaja
*Karabiinihaka
*3/16 Mutterinavaaja
*Hätäpilli
*Tulus
*Timanttiteroitin

Kokonaispituus:114mm
Paino:212,6g
Comboterä:69,3mm

 

159.10 €
175.90 €
 

Leatherman OHT Monitoimityökalu | lisätiedot
Leatherman OHT.

Leatherman on tuonut markkinoille monitoimityökalun, jossa kaikki toiminnot ovat kätevästi käytettävissä yhdellä kädellä.

OHT on sekä Mustana että Coyote Ruskeana. Mukana molle vyökotelo työkalun väriin sopivana.

 

109.90 €
139.00 €
 

Leatherman Rebar Monitoimityökalu | lisätiedot
REBAR:
Ominaisuuksia riittää mm:
Lukkiutuvat terät
Täysikokoiset pihdit
Johdon kuoria
Vaihdettavat leikkuri terät (154CM)
Kaksipuoleinen viila
pieni ja keskikoko ruuvimeisseli
Ristipää meisseli(phillips)
Veitsi(combo terä) 420HC
Purkin ja pullonavaaja
Puusaha
Piikki/naskali
yms.
Työkalu toimitetaan Nahkakotelolla.

 

80.90 €
94.00 €


Leatherman Rebar Black/Musta

 

Leatherman Rebar Black/Musta | lisätiedot
REBAR MUSTA

Täysikokoisten monitoimityökalujen sarjaan kuuluva Leatherman pitää sisällään 17 työkalua! Leatherman Rebari sopii huolto-, säätö- ja virityspulmien ratkojaksi sekä kotiin että työpaikalle.

Musta Rebar toimitetaan mustassa Molle -kotelossa.

 

89.90 €
99.00 €
 

Leatherman Rebar Veitsetön Uutuus! | lisätiedot
VEITSETÖN REBAR

Veitsetön Rebar on täydellinen ratkaisu sellaisissa ympäristöissä ja työtehtävissä, joissa kätevä työkalu on tarpeen, mutta veitsen käyttö ei ole sallittua. Tämä uutuus on kehitetty vaativaan ja ahkeraan käyttöön. Perinteisen veitsiosan sijasta Veitsetön Rebar pitää sisällään sakset. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa viila, erikokoiset ruuvimeisselit, sivuleikkuri vaihdettavilla terillä ja saha.

 

96.00 €
105.00 €
 

Leatherman® Super Tool 300 EOD | lisätiedot
Musta Super Tool Molle kotelolla!
19 Eri työkalua samassa Järeässä paketissa!
Super Toolin ominaisuudet+nallipihdit lisänä.

 

124.95 €
149.00 €


Leatherman Super Tool 300 Original

 

Leatherman Super Tool 300 Original | lisätiedot
SUPER TOOL 300

Leatherman Super Tool tarkoittaa 19 työkalua yhdessä monitoimityökalussa valmiina kovimpiin haasteisiin! Super Toolissa on Leatherman-malliston jykevimmät pihdit.

Ei ole yllätys, miksi Super Tool on niin maineikas. Tinkimätöntä Leatherman-laatua, johon ovat jo vuosia luottaneet sekä ammattilaiset että harrastajat. Super Tool on myös erinomainen lahjaidea.

 

106.95 €
119.00 €


Leatherman Super Tool 300 Black/Musta

 

Leatherman Super Tool 300 Black/Musta | lisätiedot
SUPER TOOL 300 (MUSTA)

Maineikasta Supertool-sarjaa edustava monitoimityökalu! Upea 19 työkalun valikoima takaa sen, että Leatherman Super Toolista saat jämerän työjuhdan.

Leathermanin lippulaivoihin kuuluvan Supertoolin tekee erityisen säväyttäväksi se, että tämä versio toimitetaan mustana.

Kuvasta poiketen, monitoimityökalussa on lisäksi nallipihdit.
Toimitetaan Mustassa Molle-vyökotelossa.

 

116.90 €
134.00 €


 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2018-02-21 12:46:33