Starlex VerkkokauppaFenix valaisimet ja tarvikkeet

Fenix valaisimet ja tarvikkeet

Fenix valaisimet - Sunshine in Your Pocket

Fenixin tavoite on valmistaa maailman parhaimpia LED-valaisimia. Fenix valaisimet tunnetaan maailmanlaajuisesti erittäin korkeasta laadusta, tarkkuudesta, kestävyydestä, innovointi-osaamisesta ja yksityiskohtien huomioonottamisesta.

Jokaisessa Fenixissä, valaisinmallista riippumatta yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi viimeisin LED-puolijohdeteknologia, Fenixin ainutlaatuinen optinen suunnitteluosaaminen ja digitaalinen virtaregulointiteknologia.

Fenix on sitoutunut ylittämään asiakkaidensa odotukset tuote- ja teknologiaosaamisellaan.


MAAILMANLUOKAN LED-TEKNOLOGIA

Fenix täyttää ANSI NEMA/FL1 standardin.
Jokainen Fenix on testattu vaativan ja tieteellisen ANSI NEMA/FL1 standardin mukaisesti. Lisäksi valaisimille suoritetaan lukuisia muita testejä kuten UV-, korroosio, johtojen vetotestaus, lämpötila ja useita mekaanista kestoa testaavia rasitustestauksia.

TAKUU 5v/60kk!


Ongelmatilanteissa valaisimellasi on ammattitaitoinen ja nopea huoltopalvelu
aina saatavilla! - Fenix Service Suomi.

Nyt Starlex Verkkokaupassa Fenix valaisimet joiden kestävyys ja laatu on huippuluokkaa.
Valikoimissamme useita malleja.
Kun tarvitset todellista valotehoa ,valintasi on FENIX!Kaikki uutuus mallit kaupassamme.
Tervetuloa tutustumaan kauppaamme!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan 

FENIX HT18 METSÄSTYSLAMPPU AKULLA | lisätiedot
HT18 on tehokas ja ultrapitkälle kantava metsästykseen suunniteltu käsivalaisin. Valaisimen kantomatka on huikeat 925 metriä (1011 jaardia). HT18 tuottaa tehokkaasti ja pitkään valaisevan 1500 lumenin valotehon. Lampun erilliset värilinssit punainen ja vihreä tekevät lampusta näkymättömän eläimille. Suurikapasiteettinen USB tyypin C ladattava Li-ion akku lataa lampun ennätysajassa ja mahdollistaa latauksen ilman erillistä latauslaitetta.

Fenix HT18 metsästyslampun muut huippuominaisuudet kuten täysi rekyylisuojaus, taktisen käytön käyttökytkin, jäljelläolevan paristovirran näyttötoiminto täydentävät HT18 valaisimen erääksi tämän hetken suorituskykyisimmistä metsästyslampuista.

 

129.90 €
139.90 €
 

FENIX WF05E ATEX TYÖVALAISIN | lisätiedot
Ammattilaisille suunniteltu ATEX kynälamppu taskuklipsillä. Laadukkaan valokeilansa ansiosta valaisee tasaisesti 54 metriin saakka. Valaisin tarjoaa luokkansa pisimmän käyttöajan joka on jopa 80 tuntia (matala teho) mahdollistaen pitkän yhtämittaisen käyttöajan. Soveltuu käyttöön räjähdysvaarallisissa olosuhteissa (ei kaivokset). WF05E täyttää ATEX, IECEx, CSA standardien vaatimukset (IECE:Ex ib IIC T4 Gb, Ex ib IIIC T130℃Db IP66/IP68, ATEX: II 2G Ex ib IIC T4 Gb II 2D Ex ib IIIC T130℃Db IP66/IP68,CSA: Ex ib IIC T4 Gb IP66/IP68;Ex ib IIIC T130℃Db IP66/IP68, Class I, Zone 1, AEx ib IIC T4 Gb IP66/IP68; Zone 21, AEx ib IIIC T130℃Db IP66/IP68.;Valaisin toimii kahdella AAA/LR03 paristolla (sisältyy).

 

39.90 €


FENIX LR40R ULTRAKOMPAKTI HAKULAMPPU

 

FENIX LR40R ULTRAKOMPAKTI HAKULAMPPU | lisätiedot
SUPER VALOTYKKI! 12000 Lumenia!

Fenix LR40R on erittäin tehokas ladattava haku- ja etsintävalaisin joka sopii laajojen ja kauempana olevien kohteiden samanaikaiseen tehokkaaseen valaisuun (maks. 773 m). Valaisimen koko/tehosuhde on ennätyksellinen sillä pituutta lampulla on vaivaiset 15 cm! Erittäin suuri 12000 lumenin valovoima varmistaa, että kaikki valon alueella olevat kohteet valaistaan tehokkaasti. Uusi nopea USB-tyypin C liitin lataa lampun suuren akun ennätyksellisen nopeasti.
Valaisimen suuresta alueiden valaisukyvystä vastaa lampun reunoihin sijoitetut aluevalaisuun tarkoitetut LEDit tuottavat jopa 11000 lumenin maksimivalovoiman. Valaisimen keskelle sijoitettu kohdevaloled tuottaa puolestaan erittäin intensiivisen ja keskittävän 1000 lumein valonsäteen aina 640 metriin saakka (ANSI/NEMA). Molempia valojärjestelmiä voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Yhteistehoa saavutetaan näin peräti 12000 lumenia. Valaisimen mukana toimitettava pitkän käyttöajan takaava akku ladataan nopealla USB-tyypin C -liittimestä. Näin lataaminen on helppo ja nopeaa (tukee myös QC3.0 latausprotokollaa).

 

264.90 €
279.00 €
 

FENIX WT20R MONIKÄYTTÖVALAISIN Super Uutuus! | lisätiedot
Fenix WT20R on monipuolinen ja tehokas ladattava lamppu jonka kulmansäätö tekee siitä todellisen lamppujen Leathermanin. Kaksi tehokasta valoa joista toinen valaisee lähelle ja toinen kauempana olevat kohteet takaavat täydellisen valaisun kaikille alueille. Monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet (leveä taskuklipsi ja kantaosan supermagneetti) mahdollistavat kiinnityksen taskuun sekä lähes kaikille metallipinnoille.
WT20R voi hyvällä syyllä kutsua lamppujen monitoimityökaluksi, todelliseksi Leathermaniksi sen monipuolisten ominaisuuksien ja käyttömahdollisuuksien ansiosta. Lampun valo-osan 105  kulmansäätö varmistaa valon kohdentamisen tarkasti haluttuun suuntaan. Valo-osan kaksi LED-polttimoa valaisevat tehokkaasti lähellä (aluevalo) tai kohdevalolla kauempana olevat kohteet. Näiden tilojen vaihto käy helposti vain käyttökytkimen kaksoispainalluksella. Lisäksi lampun pitkä käyttöaika ja suuri teho max. 400 lm varmistavat että valo riittää pitkään ja sitä on riittävästi (max. 21 h).

 

74.50 €
79.50 €


Fenix UC01 USB-ladattava Minilamppu

 

Fenix UC01 USB-ladattava Minilamppu | lisätiedot
Fenix UC01 USB-ladattava minilamppu on enemmän kuin tavallinen minilamppu! UC01:ssä on kaikki mitä pieneltä vain 13 grammaa painavalta minilampulta voit vain toivoa! Lampun integroitun akun ansiosta sinun ei tarvitse enää hankkia erikoisparistoja! Tehokas, laadukas ja turvallinen Li-Po akku yhdistettynä uusimpaan virranhallintatekniikkaan tarjoaa huikean max. 45 lumenin valovoiman ja jopa 50 tunnin yhtämittaisen käyttöajan! UC01 on helppo ladata normaalilla Mikro-USB kaapelilla esim. suoraan tietokoneesta yms. Jäljellä oleva akun virtamäärä ilmoitetaan käyttäjälle selkeällä LED-merkkivalolla vain yhdellä napin painalluksella!

UC01 loistaa kirkkaasti valovoimallaan ja valokuviollaan. Markkinoiden laajin 102-asteen valokeila tuottaa tehokkaan koko ympäristön valaisevan valokuvion. Laaja valokuvio tarjoaa tasaisen ja pehmeän valokeilan jolloin lähityöskentely on entistäkin miellyttävämpää verrattuna tavanomaiseen käsivalaisimeen.

Väri:Pinkki ja Musta/sininen

 

19.50 €


Fenix UC02 USB Minilamppu 2016!

 

Fenix UC02 USB Minilamppu 2016! | lisätiedot
Fenix UC02 USB-ladattava minilamppu

Kaikkien aikojen tehokkain USB-ladattava minilamppu on nyt täällä! Fenix UC02 asettaa uuden standardin ultrapienille minilampuille. Lampun pituus on käsittämättömät 43 mm ja paino vain 8 grammaa (ilman akkua) jota voidaan pitää lähes maailmanennätyksenä! UC02 minilampussa yhdistyvät Fenixin valaisinsuunnittelun tämänhetkinen huippuosaaminen sillä valaisimen teho on käsittämättömät 130 lumenia ja kantomatkan olessa huikeat 48 metriä! Nämä suoritusarvot saavat kokeneemmankin lamppuharrastajan suun loksahtamaan auki.

Unohda kalliit Li-ion paristot!
Fenix UC02 lampussa on nopea ja kätevä mikro-USB latausportti. Lampun lataaminen onnistuu kätevästi tietokoneesta, mikro-USB johdolla tai Power Bankillä. Lamppu latautuu täyteen uskomattoman nopeasti vain 45 minuutissa! UC02 sisältää täysin uudenlaisen tehokkaan 10180 Li-ion 3,6 V akun joka on vaihdettavissa! Tehokas akku tarjoaa pitkät käyttöajat ja uskomattoman valovoiman jota on ilo käyttää.

 

27.90 €
29.90 €


Fenix UC02SS RST Minilamppu

 

Fenix UC02SS RST Minilamppu | lisätiedot
Fenix UC02SS USB-ladattava minilamppu, ruostumaton teräs.Suomi-100 Malli!

Kaikkien aikojen tehokkain USB-ladattava minilamppu Fenix UC02SS ruostumattomana teräsversiona! Fenix UC02 asettaa uuden standardin ultrapienille minilampuille niin kestävyydessään kuin valovoimassaan! Lampun pituus on käsittämättömät 43 mm ja paino vain 18,4 grammaa (ilman akkua)!! UC02SS minilampussa yhdistyvät Fenixin valaisinsuunnittelun tämänhetkinen huippuosaaminen sillä valaisimen teho on käsittämättömät 130 lumenia ja kantomatkan olessa huikeat 48 metriä! Nämä suoritusarvot saavat kokeneemmankin lamppuharrastajan suun loksahtamaan auki.

Unohda kalliit Lithium paristot!
Fenix UC02SS lampussa on nopea ja kätevä mikro-USB latausportti. Lampun lataaminen onnistuu kätevästi tietokoneesta, mikro-USB johdolla tai Power Bankillä. Lamppu latautuu täyteen uskomattoman nopeasti vain 45 minuutissa! UC02SS sisältää täysin uudenlaisen tehokkaan 10180 Li-ion 3,6 V akun joka on vaihdettavissa! Tehokas akku tarjoaa pitkät käyttöajat ja uskomattoman valovoiman jota on ilo käyttää.

 

37.50 €
39.00 €
 

Fenix CL05 EDC Hätälamppu | lisätiedot
Fenix CL05 on todellinen hätälamppu jossa kolme värillistä LEDiä ja seitsemän toimintatilaa. CL05 tarjoaa pitkän jopa 40 tunnin yhtämittaisen käyttöajan jolla näet pimeässä tai muutat lampun helposti huomiota herättäväksi hätävaloksi. Fenixin uuden virtapiiriteknologian ansiosta valaisimen paristot eivät kulu lainkaan valaisimen ollessa valmiustilassa. Tämän ansiosta valaisin pysyy aina toimintavalmiina vaikka se olisikin ollut pitkään käyttämättömänä. CL05 on täysin uppovesitiivis IPX-8 standardin mukaisesti.

CL05 lampussa on kolme värillistä LED emitteriä: valkoinen max. 8 lumenin valo tuottaa halkaisijaltaan 3,4 metrin valokuvion ja se soveltuu hyvin lähialuevalaisuun esim. teltta- tai lukuvaloksi. Punainen valo toimii tehokkaana hätävalona ja se näkyy hyvin vesisateessa ja sumussa. Vihreä valo on todellinen huomion herättäjä ja se näkyy erityisen hyvin sekä päivällä että yöllä.

CL05 toimii yhdellä AAA-kokoluokan sormiparistolla. Lamppua on helppo käyttää sen Twist-kiertokytkimestä jopa yhdellä kädellä. Fenix CL05 on valo joka pitää olla aina mukana kiinnitettynä esim. avaimiin yms. sillä tulet varmasti tarvitsemaan sitä ennemmin tai myöhemmin.

 

23.95 €
25.00 €


Fenix CL09 Super minilyhty

 

Fenix CL09 Super minilyhty | lisätiedot
Fenix CL09 superminilyhty
Värit:Musta Ja Wolf grey

Nyt se on vihdoin täällä! Markkinoiden tehokkain ja pienin superminilyhty CL09! Tässä minilyhdyssä on kaikki todella suurta paitsi koko. Ultrapienen kokonsa ansiosta tämä lyhty kulkee aina mukanasi. CL09 lyhdyn valaisuteho on huikea sillä se kykenee tuottamaan jopa max. 200 lumenin tehokkaan neutraalivalkoisen valovoiman. Lisäksi tässä lyhdyssä on monikäyttöiset ja kätevät puna- ja viherLED toiminnot. Punainen valo säilyttää parhaiten pimeänäkökykysi, lisäksi esim. teltan yleis- tai yövalona käytettynä se ei houkuttele hyönteisiä. Vihreä valo on kätevä esim. näkyvänä majakkavalona.

Fenix CL09 virtalähteenä on uusin mikro-USB portilla ladattava tehokas Fenix ARB-L17-700 Li-ion akku (sisältyy). Totta! voit ladata tämän lyhdyn akun ilman latureita! CL09 minilyhdyssä voit käyttää myös erittäin hyvin -40 astetta kylmyyttä kestävää CR123A paristoa. CL09 superminilyhty on todellakin ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu minilyhty!

Fenix CL09 minilyhdyssä on monipuoliset magneetti- ja lenkkikiinnitykset jolla saat sen kätevästi kiinnitettyä lähes mihin tahansa.

 

38.90 €
45.00 €


Fenix CL25R Ladattava Retkilyhty

 

Fenix CL25R Ladattava Retkilyhty | lisätiedot
Fenix CL25R ladattava retkilyhty

Huippu-uutuus! Yksi markkinoiden pienimmistä superteholuokan lyhdyistä (korkeus vain 9,9 cm!). Erittäin pienen kokonsa ansiosta tämä lyhty kulkee helposti ja vaivatta mukana repussa ja jopa taskussa! CL25R lyhdyn valaisuteho on huikea, sillä se valaisee suuren jopa 25 metrin alueen 350 lumenin valovoimallaan. Lyhdyssä on kuusi eri kirkkaustilaa ja se kykenee tarjoamaan jopa 600 tunnin yhtämittaisen käyttöajan. Lisäksi kiinteä ja vilkkuva punavalotoiminto ovat käteviä säilyttämään pimeänäkökyvyn eikä väri houkuta hyttysiä puoleensa. Vilkkuvaloa voidaan käyttä signaali- ja merkkivalona.

CL25R retkilyhty on erittäin luotettava kaikissa käyttöolosuhteissa. Se on iskun kestävä ja siinä on erityinen äärikylmyyttä kestävä rakenne (valaisin toimii jopa - 40 asteessa). Monipuolisilla kiinnittimillä kiinnität lyhdyn lähes mihin tahansa (riippulenkkikiinnitys, magneetti- ja tripodikiinnitys).

CL25R on edullinen käytössä sillä se voidaan ladata mikro-USB portin kautta (akku sisältyy). Lisäksi lyhtyä voidaan käyttää normaaleilla CR123A paristoilla. Lyhdyn merkkivalo kertoo lataustarpeesta (vilkuttava punainen valo).

Fenix CL25R on eräs tämän hetken parhaimmista superlyhdyistä. Lyhty sopii käytettäväksi kaikkialle jossa miellyttävän pehmeä epäsuoravalo on paras vaihtoehto mm. aluevalaisuun, leiri- ja telttavaloksi jne.

 

65.90 €
69.50 €


Fenix CL20R ladattava retkilyhty

 

Fenix CL20R ladattava retkilyhty | lisätiedot
Fenix CL20R ladattava lyhty - Markkinoiden suorituskykyisin ladattava leiri- ja retkivalo

Fenix CL20R retkilyhty on tehokas pienikokoinen USB-ladattava retkilyhty. CL20R:ssä on peräti kaksitoista neutraalivalkoista ja kaksi punaLEDiä jotka tuottavat kokoluokassaan poikkeuksellisen jopa 300 lumenin max. valotehon. Tässä retkilyhdyssä on neljä kirkkaustilaa ja kaksi punavalotilaa joista löydät aina optimaalisen valaisun. CL20R on erityisen helppo käyttää sillä sen kaikki toiminnot ovat käytettävissä yhdestä suurikokoisesta käyttökytkimestä.

CL20R on jatkoa Fenixin suorituskykyiselle ja maineikkaalle retkilyhdyille. CL20R lyhdyn suunnittelun lähtökohtana onkin ollut ollut retkeilyalan ammattilaisten toiveet ja vaatimukset parhaalle minikokoiselle leiri- ja telttavalolle. Todella pienen kokonsa ansiosta CL20R säästää tilaa ja kestävän puolipallomaisen muotoilunsa ansiota sen suorituskyky on vertaansa vailla.

Kokoluokassaan CL20R on eräs markkinoiden tehokkaimmista teltta- ja leirivalaisimista tuottaen max. 300 lumenin tehokkaan neutraalivalkoisen valokuvion. Neutraalivalkoinen valonväri on silmälle miellyttävää sillä se toistaa ympäristön värit lähes muuttumattomina. CL20R valokuvun sisäpuolella sijaitsevat asfääristä valoa hajottavat kupoliheijastimet levittävät valon miellyttävän pehmeästi, tehokkaasti ja tasaisesti.

 

43.90 €
49.00 €


Fenix CL30R Ultratehokas ladattava retkilyhty

 

Fenix CL30R Ultratehokas ladattava retkilyhty | lisätiedot
Fenix CL30R on yksi markkinoiden suuritehoisimmista ja monipuolisimmista mikro-USB ladattavista lyhdyistä. CL30R tuottaa erittäin kirkkaan jopa 650 lumenin valovoiman ja jopa 35 metrin valaisualueen. Lyhty ei sisällä ainoastaan mikro-USB latausta vaan se toimii myös tehokkaana itsenäisenä varavirtalähteenä kaikille muille mikro-USB ladattaville elektronisille laitteille kuten matkapuhelimet, GPS-navigaattorit jne. Lyhdyssä on viisi kirkkaustilaa ja se tarjoaa jatkuvan jopa 300 tunnin käyttöajan. CL30R:ssä on jäljelläolevan virran ilmaisintoiminto jonka helppolukuiset LED-merkkivalot näyttävät jäljelläolevan virtamäärän ja lataustarpeen.

CL30R retkilyhty on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Lyhdyn rakenne on iskun kestävä ja sen virtalähde on suojattu äärikylmyyttä vastaan (valaisin toimii jopa - 40 asteessa). Monipuolisilla kiinnittimillä (riippukiinnitys, tripod-kiinnitys) kiinnität lyhdyn lähes mihin tahansa.

Fenix CL30R on eräs tämän hetken parhaimmista superlyhdyistä. Lyhty sopii käytettäväksi kaikkialle jossa miellyttävän pehmeä epäsuoravalo on paras vaihtoehto mm. aluevalaisuun, leiri- ja telttavaloksi jne.

 

108.90 €
119.00 €
 

FENIX BC21R V2.0 LADATTAVA PYÖRÄLAMPPU | lisätiedot
BC21R V2.0 päivittyi uuteen versioon. BC21R on nyt 30 % pienempi ja kevyempi kuin aiempi malli. Valoteho on kasvanut huimaan 1000 lumeniin! Uutena ominaisuutena on myöskin supernopea USB C tyypin lataus joka lataa lampun nyt lähes tuplasti nopeammin vain 2,5 tunnissa! Huipputehokas luonnonvalkoista valoa tuottava LED-valo valaisee muita valaisimia tehokkaammin vaativissa keliolosuhteissa kuten vesisateessa, usvassa ja sumussa. Lisäksi luonnon valkoinen valo kantaa tavanomaisia valoja pidemmälle ja sen värintoistokyky on ylivoimainen.

 

69.90 €
74.95 €
 

Fenix BC25R ladattava pyörälamppu uutuus! | lisätiedot
Fenix BC25R pyörälamppu kaupunkiin, maantielle ja poluille
UUSI BC25R on nykyaikainen pyörävalaisin kaupunkiin, maantielle ja poluille. Tämä verraton pyörävalaisin tarjoaa tehokkaan näkyvyyden ja erityisen valokuvin jolla pidät huolta omasta ja vastaantulijoiden turvallisuudesta pyöräilyn aikana. BC25R:n käänteentekevä CUT-OFF valokuvio valaisee erinomaisesti kaikenlevyiset tiet ja polyt ja takaa, että et häikäise vastaantulijoita. Lamppu on USB-ladattava ja se valaisee hyvin max. 600 lumenin teholla aina 106 metriin saakka.

Helppokäyttöinen
BC25R on helppokäyttöinen sillä siinä on vain yksi käyttökytkin josta säädät valaisimen kirkkautta. Jäljelläolevan akun varaustilan näet vaivatta lampun päällä sijaitsevista LED-merkkivaloista. Lamppu ladataan uudelleen nopean mikro USB-liittimen kautta.

 

55.90 €
59.00 €
 

Fenix BC30 2018 Pyörävalaisin | lisätiedot

Fenix BC30 ultra-kirkas pyörälamppu etäkytkimellä:
Huippu-uutuus Fenix BC30 pyörävalaisin asettaa uuden standardin markkinoiden pro-luokan pyöräilyvalaisimille. Fenixin ainutlaatuinen kaksoislinssiteknologia yhdistettynä kahteen neutraalivalkoista valoa tuottavaan LED-emitteriin tekevät BC30:stä erään markkinoiden suorituskykyisimmistä pyörälampuista! Fenix BC30 valaisin kykenee tuottamaan lähes 30% enemmän valovoimaa valokeilalle normaaleihin pyörävalaisimiin verrattuna - kiitos ainutlaatuisen kaksoislinssiteknologian. Fenixin kaksoislinssillä valovoima ohjataan tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - lähelle ja kauaksi samanaikaisesti ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille! Fenix BC30 tuottaa erittäin kirkkaan ja koko kantomatkan valaisevan max. 1800 lumenin valovoiman ja 170 metrin kantomatkan. Fenix BC30:ssa käytetään kahta erittäin tehokasta neutraalivalkoista väriä tuottavaa LED-emitteriä (tyyppi: Cree XM-L2 T6). Neutraalivalkoinen LED tuottaa erityisen tehokkaan ja pitkälle kantavan valokeilan. Neutraalivalkoinen väri auttaa lisäksi pyöräilijää erottamaan kohteen värit (säilyttää värit muuttumattomina pimeässä), kohteen ja maaston yksityiskohdat sekä helpottamaan maaston pinnanmuotojen havaitsemista tavanomaista valoista valoa tuottavaa pyörävalaisinta huomattavasti paremmin. 

99.90 €
109.00 €
 

Fenix BC30 Pyörävalaisin Paketti Tarjous! | lisätiedot
Fenix BC30 ultra-kirkas pyörälamppupaketti etäkytkimellä

Tässä paketissa on kaikki mitä tarvitset härämässä pyöräilyyn. Tämä erikoispaketti sisältää ultratehokkaan Fenix BC30 pyörälampun, laadukkaat alkuperäiset Fenix ARB-L2 Li-ion akut (2 kpl) sekä ARE-C1 latauslaitteen kahdelle akulle.

Fenix BC30 pyörävalaisin asettaa uuden standardin markkinoiden pro-luokan pyöräilyvalaisimille. Fenixin ainutlaatuinen kaksoislinssiteknologia yhdistettynä kahteen neutraalivalkoista valoa tuottavaan LED-emitteriin tekevät BC30:stä erään markkinoiden suorituskykyisimmistä pyörälampuista! Fenix BC30 valaisin kykenee tuottamaan lähes 30% enemmän valovoimaa valokeilalle normaaleihin pyörävalaisimiin verrattuna - kiitos ainutlaatuisen kaksoislinssiteknologian. Fenixin kaksoislinssillä valovoima ohjataan tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - lähelle ja kauaksi samanaikaisesti ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille!

Fenix BC30 tuottaa erittäin kirkkaan ja koko kantomatkan valaisevan max. 1800 lumenin valovoiman ja 170 metrin kantomatkan. Fenix BC30:ssa käytetään kahta erittäin tehokasta neutraalivalkoista väriä tuottavaa LED-emitteriä (tyyppi: Cree XM-L2 T6). Neutraalivalkoinen LED tuottaa erityisen tehokkaan ja pitkälle kantavan valokeilan. Neutraalivalkoinen väri auttaa lisäksi pyöräilijää erottamaan kohteen värit (säilyttää värit muuttumattomina pimeässä), kohteen ja maaston yksityiskohdat sekä helpottamaan maaston pinnanmuotojen havaitsemista tavanomaista valoista valoa tuottavaa pyörävalaisinta huomattavasti paremmin.

Valaisimessa on neljä tehotilaan josta voidaan valita oikea tehotila ajo-olosuhteiden ja vaatimusten mukaisesti. BC30 on erittäin kestävä ja kevyt sillä se on valmistettu kova-anodisoidusta alumiinista. Kooltaan valaisin on todella kompakti, pituus vain 12,6 cm ja leveys 5 cm! Valaisin painaa ainoastaan 161 g (ilman paristoja). BC30 valaisimeen voidaan myös yhdistää kaukokäyttökytkin (sisältyy) jolla päästään nopeasti siirtymään valaisimen 1800 lumenin burst-turbotilaan. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus erityisesti vaativissa ja hankalissa maasto-olosuhteissa käytettynä.

Fenix BC30 pyörävalaisin on käytössä vaivaton ja yksinkertainen käyttää. Fenixin kestävällä komposiittisella pikaohjaustankokiinnittimellä kiinnität/irroitat valaisimen vaivattomasti ja nopeasti. Valaisin pysyy tukevasti ohjaustangossa ja se voidaan myös suunnata haluttuun valaisukulmaan niin sivu- kuin vaakasuunnassa.

Fenix BC30 käyttää kahta ladattavaa 18650 Li-ion akkua tai 4 x CR123A paristoja. Virtalähde on integroitu valaisinosaan. Valaisimessa on alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto joka muuttaa virranilmaisimen valon vihreästä punaiseksi ilmoittaen paristojen vaihtamis- tai lataustarpeesta.

Fenix BC30 on vaativalle harrastajalle suunniteltu kestävä, ultra-tehokas ja pitkän käyttöajan tarjoava pyörävalaisin. Soveltuu vaativaan harrastekäyttöön, maasto- ja katupyöräily, työmatkapyöräilyyn jne...

 

125.90 €
175.00 €
 

Fenix BC30R USB OLED V2 Ladattava Pyörälamppu | lisätiedot
Fenix BC30R USB OLED V2 ladattava pyörävalo

Fenix BC30R V2 OLED ladattava pyörävalo
Uusittu Fenix BC30R V2 on ensimmäinen ladattava OLED näytöllä varustettu pyörälamppu joka näyttää jäljellä olevan käyttöajan tunteina ja minuutteina. Tiedät siis tarkasti kuinka paljon kullakin tehoasetuksella akun käyttöaikaa on jäljellä. BC30R V2 pyörälampussa on kaksi tehokkaasti valaisevaan neutraalivalkoista LED-polttimoa jotka tuottavat leveän ja jopa 161 metriin kantavan valokuvion. BC30R V2 on kahdella tehokkaalla akulla varustettu USB-ladattava pyörävalo jonka kaksi Dual Distance LED-polttimoa valaisevat tehokkaasti jopa 1800 lm valovoimalla (Burst-tila).

Fenixin patentoimalla kaksoislinssioptiikalla BC30R V2 tuottaa jopa 40% kirkkaamman valokeilan verrattuna vastaaviin muihin pyörälamppuihin. Kaksoislinssillä valovoima voidaan ohjata tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - samanaikaisesti lähelle ja kauas ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille! Tehokkaalla ja leveästi aina 161 metriin saakka valaisevalla neutraalivalkoisella valolla pystyt ajamaan turvallisesti myös kaikkein vaikeimmissakin ajo-olosuhteissa kuten vesisateessa tai sumussa. BC30R valaisimessa on käytetty uuden sukupolven (Cree MX-L2 U2) neutraalivalkoista LED-polttimoa (2 kpl) jotka tuottavat erittäin laadukkaan ja hyvin kaikille etäisyyksille valaisimen valokuvion.

 

135.90 €
149.00 €
 

BC35R Ladattava Pyörälamppu | lisätiedot
Fenix BC35R pyörälamppu kaupunkiin, maantielle ja maastoon
BC35R on tehokas, häikäisyä tehokkaasti estävällä CUT-OFF linssioptiikalla varustettu pyörävalaisin kaupunkiin, maantielle ja maastoon. BC35R on erä maailman ensimmäisistä pyörälampuista jossa on tehokas 110 db älykäs hälytystoiminto jolla suojaat tehokkaasti pyöräsi tai hälytät apua vahinto- tai vaaratilanteissa. Tämä tehokas pyörävalaisin tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ja erityisen valokuvion jolla pidät huolta omasta ja vastaantulijoiden turvallisuudesta pyöräilyn aikana. BC35R:n käänteentekevä CUT-OFF valokuvio valaisee erinomaisesti kaikenlevyiset tiet ja polut ja takaa, että et häikäise vastaantulijoita.

 

131.90 €
139.00 €
 

Fenix BC05R ladattava pyörän takavalo,Sis,Akun! | lisätiedot
Fenix BC05R monikäyttöinen ladattava pyörän takavalo
UUSI Fenix BC05R pyörän takavalo on erinomaisesti näkyvä ja monipuolinen takavalo. Jopa 200 metriin näkyvä punainen valo takaa sen, että pyöräilet tai liikut esim. juosten tai kävellen näkyvästi. Huippunopea ja kestävä USB-C latausportti lataa takavalosi tyhjästä täyteen vain 1,5 tunnissa! Yhdellä latauksella BC05R toimii peräti 72 tuntia yhtämittaisesti! Ajat siis joka päivä kaksi tuntia yhden kuukauden ajan ja tämä vain yhdellä latauskerralla!

USB-C latausportin ylivoimaisena etuna on sen huippunopea latauskyky ja kestävyys ja käyttömukavuus. BC05R kertoo käyttäjälleen jäljelläolevan varaustilan selkeällä merkkivalolla. Lamppua käytetään kätevästi yhdestä suurikokoisesta painonappikytkimestä.

 

24.50 €
 

Fenix SE10 ATEX Taskulamppu ammattikäyttöön | lisätiedot
Fenix SE10 ATEX taskulamppu räjähdysvaarallisiin olosuhteisiin
Ammattilaisille suunniteltu ATEX lamppu vakiovoimakkuusteknologialla. Laadukkaan valokeilansa ansiosta valaisee tasaisesti 160 metriin saakka. Valovoimakkuus pysyy yhtä kirkkaana ja tasaisena koko paristojen käyttöajan, eikä valo himmene heikentäen työtehoa. Soveltuu käyttöön räjähdysvaarallisissa olosuhteissa (ei kaivokset). SE10 täyttää ATEX ja IEC standardien vaatimukset CE0035, Ex II 1G Ex ia IIC T4 Ga/Ex II 1 D Ex ia IIIC T135OC Da ja Voidaan käyttää tiloissa joissa on kaasua (tilaluokka 0-2) ja tiloissa joissa on pölyjä (tilaluokka 20-22) kun syttymispiste on 135OC - 200 OC. Toimii kolmella AA/LR6 paristolla (sisältyy).

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, SE10 ATEX lamppu on IP68 vesi- ja pölytiivis sekä iskunkestävä. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. Fenix SE10 ATEX lampulla on viiden (5) vuoden kansainvälinen Fenix laatutakuu.

 

56.00 €
59.00 €


 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2020-04-07 16:40:17