Starlex VerkkokauppaLedlenser-valaisimet

Ledlenser-valaisimet

Ledlenser -valaisimet

Unohda vanha lamppusi ja valitse uusimman valaisintekniikan edelläkävijä. Ledlenser on maailman johtava metallirunkoisten led-valaisinten valmistaja. Tyylikäs, kestävä, vähän virtaa kuluttava ja ennen kaikkea tehokas valaisin. Siinä muutama LedLenser -malliston tuotteisiin liitettävä ominaisuus.

Ledlenser on vanha tuotemerkki, jonka takana on saksalainen Zweibrüder Optoelectronics. Yrityksen kasvuvauhti on ollut huikeaa ja LedLenser -tuotteet ovat myynnissä jo kaikkialla maailmassa. Koko toimintaa ohjaa aktiivinen ja innovatiivinen tuotekehitys ja yrityksellä onkin jo yli 200 patenttia, joten nämä valaisimet ovat todella ainutlaatuisia.

Malliston tuotteista moni on palkittu erilaisilla design- ja muotoilupalkinnoilla, joten edistyksellisen tekniikan lisäksi ne ovat upean näköisiä.
Ledlenser-tuotteiden takuuaika piteneeLedLenserin tuotteilla on 5 vuoden(60kk) takuu. Uusi, pidennetty takuuaika koskee kaikkia Ledlenser-tuotteita, joiden ostokuitti on päivätty 1.1.2016 tai sen jälkeen.

Lisäksi led-polttimoiden käyttöikä on n. 100 000 tuntia.
Made in Germany

Vuonna 2017 on ilmestynyt jo lukuisia Ledlenser -uutuuksia. Valaisinten valotehot lisääntyvät huimasti. Teknisen kehityksen ansiosta erilaisia kosketushäiriöitä yms. saadaan vähennettyä. Valaisimissa on myös entistä enemmän erilaisia säätömahdollisuuksia.Kun haluat parasta,valitse LED LENSER!!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Ledlenser  SEO 3 JA P5.2 Valaisin Paketti!

 

Ledlenser SEO 3 JA P5.2 Valaisin Paketti! | lisätiedot
Tästä laatua paketti hintaan!

SEO 3 otsavalaisin herättää kiinnostusta sporttisella ulkonäöllään, raikkailla väreillään ja ennen kaikkea valovoimallaan. Suosittelemme erityisesti outdoor-ihmisille, joille oma tyyli on tärkeä! SEO 3 -valaisimessa valoteho on 100 lumenia ja sen vesitiiviysluokitus on IPX6.

Kätevän kokoinen valaisin tarvitsee toimiakseen ainoastaan yhden AA-pariston. Ledlenser P5.2:ssa on nopeasti säädettävä valokeila. Modulaarisen rakenteen ansiosta Ledlenser P5.2-valaisinta on helppo huoltaa ja puhdistaa. Ledlenserin 140 lumenia tarjoaa mukavasti valovoimaa erilaisiin harrastuksiin ja töihin.

 

54.00 €
79.00 €


LEDLENSER H6 JA M3R Lahjapakkaus

 

LEDLENSER H6 JA M3R Lahjapakkaus | lisätiedot
LEDLENSER H6 JA M3R

H6-valaisimessa valokeilaa voidaan säätää portaattomasti lähelle ja kauas.

Tietysti myös valon voimakkuus että valaisukulma ovat säädettävissä helposti, oikealla säädöllä estetään häikäisy. LedLenser H6 -mallin 200 lumenia riittävät hyvin haastavaankin harrastamiseen ja työskentelyyn.

LedLenser M3R on LedLenserin -malliston pienin ladattava valaisin, joka tuottaa huiman 220 lumenin valotehon. Akku voidaan ladata joko tietokoneen USB-portin kautta tai verkkovirralla erikseen hankittavalla USB verkkopistokkeella. M3R:n kiinnität helposti klipsillä taskuun.

Yhdessä ne muodostavat monipuolisen parin, jossa on valoa joka lähtöön.

Pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen.

 

96.00 €
119.90 €


Ledlenser X21R+Led Lenser P7.2 Valaisin Paketti

 

Ledlenser X21R+Led Lenser P7.2 Valaisin Paketti | lisätiedot
Tämä on jo valonheitin!

Tässä on LedLenser -malliston tehokkain valaisin (1600 lumenia)! Ladattavissa olevassa valaisimessa on SLT-tekniikka, joka pitää sisällään 3 valo-ohjelmaa ja 8 valotoimintoa.

Valaisimen mukana toimitetaan kantohihna, latausasema, pyörimisenestimet sekä salkku säilytystä ja kuljetusta varten. LedLenser X21R -valaisin sopii äärimmäisen haastaviin valaisu tarpeisiin.

 

359.90 €
449.00 €


Ledlenser X21.2  Valaisin!

 

Ledlenser X21.2 Valaisin! | lisätiedot
LedLenser X21 on erinomainen valinta esimerkiksi etsintävaloksi.
Monet ammattilaiset ovatkin myös valinneet X21-mallin työvälineekseen.
Tämä LedLenser soveltuu erittäin vaativiin valaisutehtäviin.

Uudessa X21.2 seitsemän ultrakirkasta uusinta led –tekniikkaa olevaa super-sirua,
jotka tuottavat häikäisevän 1600 lumenin valotehon.

SLT-valaisintekniikkalla hallitset helpolla valaisimen eri toimintoja:
3 valo-ohjelmaa ja 2 energianhallintaohjelmaa
ja AFS –tekniikalla voit säätää valokeilaa portaattomasti.

1600 lumenia,
4 kpl D-paristoja
pituus 39,7 cm
paino 1400 g

Ensimmäiset uutuusvalaisimet saapuvat maahan ja ovat saatavana viikolla 48 / 2013.

 

299.90 €
329.90 €


Ledlenser X21R.2 Valaisin.

 

Ledlenser X21R.2 Valaisin. | lisätiedot
Tässä Järeässä ladattavassa valaisimessa
on monipuoliset valotehon ja valotoimintojen säätömahdollisuudet.
Valaisimen helppokäyttöisyys perustuu
Fast Action Switch -järjestelmään,
joka käsittää vain yhden kytkimen ja valintarenkaan,
neljä valo-ohjelmaa ja 8 valotoimintaa.
SLT-valaisintekniikkan avulla voit säätää ja hallitavalaisimen valotehoa ja -ohjelmia. Valoteho sovitetaan
valaisimen normaalien
käyttöolosuhteiden mukaiseksi. Näin valaisimen käyttöaika on mahdollisimman pitkä.

Valaisimen mukana toimitetaan
kantohihna, latausasema, pyörimisenestimet sekä salkku säilytystä ja kuljetusta varten.
LedLenser X21R -valaisin sopii äärimmäisen haastaviin valaisutarpeisiin.

 

429.90 €
479.00 €
 

Ledlenser I7 Käsivalaisin | lisätiedot
I7
LedLenser I7 on räätälöity ammattikäyttäjien tarpeisiin, niin teollisuudessa kuin kaupassakin. Se on yhtä aikaa pienikokoinen, kirkas ja energiaa säästävä. Yhden käden Speed Focus ja Advanced Focus System mahdollistavaa valokeilan kätevän säätämisen, jokaiseen työtilanteen sopivaksi.

 

39.00 €
46.90 €


Ledlenser F1 valaisin.

 

Ledlenser F1 valaisin. | lisätiedot
HUIPPU Valaisin Led Lenseriltä!

LedLenser F1

LedLenser F1 on kokoluokassaan yksi maailman ensimmäisistä tähän teholuokkaan yltävistä valaisimista. 400 lumenia tehoa yhdellä CR123 paristolla!
Led: Xtreme Power Led
Pituus: 88 mm
Paino: 69 g
Valoteho: 400 lumenia
Paristo: 1 kpl Lithium CR123
Vesitiiviys: IPX8
Toimitussisältö: lasinrikkoja, käännettävä klipsi, rannelenkki, paristo, linssin puhdistusliina, puhdistuspensseli

 

59.90 €
69.90 €


Ledlenser F1R Ladattava Valaisin.

 

Ledlenser F1R Ladattava Valaisin. | lisätiedot
F1R
LedLenser F1:n isoveli. Ladattava ja äärimmäisen tehokas pienikokoinen antaa 1000 lumenin valotehon. Todellinen pimeyden hävittäjä. Lataa akku helposti vaikkapa tietokoneen USB -portin kautta.

Saatavuus Heti!

 

113.90 €
124.00 €


Ledlenser TT Power Valaisin

 

Ledlenser TT Power Valaisin | lisätiedot
TT

Uusi LedLenser TT korvaa suositun jokapaikanhöylän Hokus Focuksen Tämä tehokas ja helppokäyttöinen uutuus sopii hyvin työkäyttöön 280 lumenen "Power" -valoteho valaisee tehokkaasti vaikeatkin kohteet ja 25 lumenen "Low power" -valoteho soveltuu hyvin lähellä tapahtuvaan tarkkaan työskentelyyn. Toimiakseen se vaatii vain kolme AAA paristoa. IPX4.

 

48.90 €
56.00 €


Ledlenser T2 Valaisin

 

Ledlenser T2 Valaisin | lisätiedot
T2

Tehokas, yksinkertainen ja äärimmäisen helppokäyttöinen LedLenser T2, soveltuu hyvin kodin yleisvalaisimeksi. Tämä tehokas uutuus sopii kaikkeen työhön ja vapaa-aikaan. Valoteholtaan 240 lumenen valaisimen roiskevesisuojaus on IPX4.

 

46.90 €
49.00 €
 

Ledlenser T14 Taktinen Käsivalaisin | lisätiedot
T14

Jämerä ja tehokas taktinen valaisin kovaan käyttöön. Vaivaton käyttää myös käsineet kädessä. Kolme valotehoa 700, 300 tai 20 lumenia.

 

73.90 €
79.90 €
 

Ledlenser T16 Taktinen Käsivalaisin | lisätiedot
T16

Tehokas ja reilunkokoinen taktinen valaisin on suunniteltu käytettäväksi erilaisissa palo- ja pelastustehtävissä. Valaisimen perä on muotoiltu niin, että se toimii tarpeen tullen lasinrikkojana.

 

93.90 €
99.90 €


Ledlenser P17.2 Valaisin

 

Ledlenser P17.2 Valaisin | lisätiedot
P17.2

P17.2 on oikea valaisin tilanteisiin, joissa valaisimen on kestettävä mukisematta pieniä kolahduksia ja selvittävä lämpötilan vaihteluista – tässäpä valaisin pohjoisen karuihin olosuhteisiin! Uudistetussa P17.2 on valotehoa 450 lumenia, se riittää moneen eri tilanteeseen

450 lumenia,
3 kpl D -paristoa
pituus 30,6 cm
paino 775 g

 

89.90 €
99.00 €


Ledlenser P14.2 Valaisin

 

Ledlenser P14.2 Valaisin | lisätiedot
P14.2

P14.2 on ammattilaisen valinta. Valaisimesta saa helposti tukevan ja varman otteen. Uudistuneen mallin 350 lumenia riittävät hyvin yleisimpiin valaisutehtäviin.

Kokeile aluksi tarkkaa keskitettyä valokeilaa. Laajenna seuraavaksi valaisimen valopäätä liikuttamalla valaisimen kärkeä eteenpäin – saat laajan valokeilan.

 

69.90 €
74.90 €


Ledlenser P7.2  valaisin!

 

Ledlenser P7.2 valaisin! | lisätiedot
Led Lenser P7.2 valaisimessa olemme yhdistäneet uusimman LED-tekniikan, parantaneet jäähdytysjärjestelmän ja uusineet optiikan valaisimen tehokkuuden parantamiseksi. Uusi P7.2 palaakin tehokkaasti 250 lumenin voimakkuudella. Valokeilan pikasäätö, jolloin valaisualuetta on helppo säätää nopeasti yhdelläkin kädellä. P7.2 uusiutunut design huokuu klassista tyyliä. Ergonomisesti muotoiltu virtakatkaisija on suurempi ja siinä on parempi pito. Uutta katkaisijaa on helppo käyttää hansikkaatkin kädessä. Mattapinnoite lisää pitoa ja tuntuu hyvältä kädessä sekä on erittäin pitkäikäinen.

Valaisimeen saa lisävarusteina mm. merkkivalokartion, asekiinnikkeen ja painekatkaisijan.

 

61.90 €
69.50 €


Ledlenser P7R Ladattava Valaisin

 

Ledlenser P7R Ladattava Valaisin | lisätiedot
Tehokas ja helppokäyttöinen. Uusi ladattava Led Lenser P7R on kätevän kokoinen käsivalaisin, joka tuottaa täydellä teholla 1000 lumenin valotehon.

Uusi P7R sopii yleisvalaisimeksi ammattimiehelle, joka tarvitsee tehokasta ja ladattavaa valaisinta. Led Lenser P7R on helppokäyttöinen, valaisimessa on kolme eri valotoimintoa ja yksi käyttökytkin, jolla ohjaat kaikkia valaisimen toimintoja. Yhdellä kädellä tapahtuva valokeilan tarkennus Speed Focus ja AFS-tekniikka, jolla säädät valokeilaa portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.

Pienen erillisen latausaseman käyttö on helppoa ja kätevää. Akku voidaan ladata joko tietokoneen USB-portin kautta tai verkkovirralla erikseen hankittavalla USB verkkopistokkeella.

 

104.90 €
114.00 €
 

Ledlenser P7 QC häikäisevä valaisin. | lisätiedot
Led Lenser P7QC Quattro Color

Neljä eri väriä, lukuisia käyttötapoja
Led Lenser tuo markkinoille P7QC valaisimen, jossa on 4 eriväristä valoa. Eri värit ovat valittavissa helposti vain kääntämällä valaisin päätä, värin valinta toimii myös valaisimen ollessa sammutettu. Valittavissa olevat värit ovat valkea, punainen, sininen ja vihreä. Käyttökohteita on runsaasti merkinannosta eri väristä valoa vaativiin tehtäviin.

Led Lenser P7QC:ssa on High Power RGBW Led, tämä tekniikka tuottaa eri värit yhdellä ledillä. Uusi Prism diffuser -linssitekniikka takaa valon parhaan suorituskyvyn valon värien eri aallonpituusalueilla. Punainen valo ylläpitää näkökyvyn pimeässä ja voit käyttää sitä myös merkinantoon. Villieläimet eivät havaitse vihreää valoa, joten et häiritse niitä valollasi, vihreä valo ei myöskään houkuta hyttysiä. Sinisellä valolla voit etsiä ja seurata verijälkiä. 220 lumenin valkoista valoa voit käyttää jokapäiväisiin tarpeisiin.

 

56.90 €
79.90 €


Asekiinnike P7 -valaisimelle

 

Asekiinnike P7 -valaisimelle | lisätiedot
Asekiinnike Led Lenser P7 -valaisimelle.

 

15.00 €


Painekatkaisin P7 -valaisimeen

 

Painekatkaisin P7 -valaisimeen | lisätiedot
Painekatkaisin Led LenserP7 -valaisimelle.

 

15.00 €


Ledlenser M3R Ladattava valaisin!

 

Ledlenser M3R Ladattava valaisin! | lisätiedot
UUTUUS
Led Lenser M3R on Led Lenserin -malliston pienin ladattava valaisin, joka tuottaa huiman 220 lumenin valotehon. Akku voidaan ladata joko tietokoneen USB-portin kautta tai verkkovirralla erikseen hankittavalla laturilla.

Äärimmäinen varustelu ja toiminnallisuus, yhdistettynä hyvään valotehoon. M3R:ssä on monikäyttöisyyttä lisääviä teknisiä ominaisuuksia, kuten yhdellä kädellä tapahtuva valokeilan tarkennus (Speed focus) ja AFS-tekniikka, jolla säädät valokeilaa portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi. Varauksen ilmaisin kertoo akun varauksen tilan. M3R:n kiinnität helposti klipsillä taskuun.

Uuden M-sarjan valaisimen tunnistat valaisinpään titaaninvärisestä metallirenkaasta.Äärimmäinen varustelu ja toiminnallisuus, yhdistettynä hyvään valotehoon.

 

64.90 €
69.50 €


 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2018-02-21 12:46:33